Jaartraining 2023

JAARTRAINING – MOVING INTO UNITY 2023

met Lizelot de Stigter

School voor belichaming van de Ziel.

Dit transformatieve ontwikkeltraject is gericht op de bezieling van het lichaam, en het belichamen van de ziel. Het is een pad van bewuste incarnatie, het pad van verlichting door het lichaam heen.

Het in lijn brengen van alle aspecten van onze menselijke vorm en verhoudingen (relaties), met onze kosmische natuur.

We leren bewegen van dualiteit naar eenheid, de dans van dualiteit binnen de eenheid die ten grondslag ligt aan de hele schepping. Wanneer we die kosmische wetten in onszelf en aan den lijve ondervinden, ontstaat er ook ordening en helderheid om ons heen, in relatie met anderen en met de wereld.

Voor wie is de jaartraining?

De jaartraining is bedoeld voor jouw eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling, alsook voor diegene die vanuit hun professionele achtergrond de methode willen gebruiken in hun praktijk.

Waarom deze jaartraining?

Verlang je er naar om jezelf helemaal te kunnen omarmen? En om het weten van jouw ziel in jouw dagelijkse leven en in je relaties en werk te kunnen uitdrukken? Wil je je bevrijden van oude patronen en conditionering zodat je écht in het Nu kunt zijn, vrij van het verleden?

Wil je ontdekken hoe zowel mannelijke als vrouwelijke principes in jou leven, en hoe je die beide kanten kunt ontwikkelen?

En misschien wil je als coach, therapeut, of op een andere manier mensen helpen, en de tools die in de jaartraining worden eigen gemaakt daarvoor kunnen gebruiken?

Dan is deze jaartraining op jouw lijf geschreven!

Aanmelding.

Aanmelding vindt plaats door een individueel intake gesprek.

Maak daarvoor een afspraak met Lizelot via: info@lizelot.com of 06-48524541

Studiedagen

10 modules van een dag studie, 1 keer per maand oefenen, spiegelen en uitwisselen met een partner, 1 keer per maand intervisie met Lizelot online.

Data 2023: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 29 april, 27 mei, 17 juni, 16 september, 14 oktober, 18 november, 16 december.

Kosten: € 1250,- excl. BTW

Locatie:         Blisveld

Tellingstraat 9

6996 DZ Drempt

Studiedagen op Blisveld zijn inclusief  biologisch vegetarische lunch.

Als deelnemer van de jaartraining ontvang je ook het unieke M.I.U. handboek met – naast alle oefeningen en meditaties gedetailleerd beschreven met hun doel, hun uitwerking, en de metaforen – ook veel inspiratie teksten o.a. uit de Sufi literatuur en Tantrische & Yogatradities die van toepassing zijn.